Szaunázás és spa-élmény az otthon nyugalmában

A szaunázás mindig pihentető és frissítő élmény, ám a nyilvános wellness-központokban az ellazulás sokszor nehezebb. Hiszen gyakran tömeg van, nem az Ön számára megfelelő a hőmérséklet, és a higiéniával is lehetnek problémák. Az otthoni szaunázás teljesen más élmény lehet, hiszen akkor és úgy veheti igénybe a szaunája nyújtotta lehetőségeket, amikor és ahogy kedve tartja. Egyedül vagy barátokkal, családdal, idegenek jelenléte és esetleges kellemetlenségek nélkül.

Szaunázás otthon, kényelmesen

Teljeskörű spa szauna élmény

Képzelje el, hogy egy fárasztó nap után kellemesen elhelyezkedik finn vagy infraszaunájában, és szaunázás közben kedvenc zenéit hallgathatja, kellemes hangulatfény és illatok mellett. Mindezt olyan környezetben, ahol biztonságban érzi magát, és legfeljebb szerettei vannak jelen. Esetleg szívesen töltené barátokkal a hétvégét, ám nincs kedve kimozdulni? Gondoljon bele, milyen frissítő, regeneráló lehet egy barátokkal töltött szauna szeánsz, miközben finom ételeket-italokat fogyasztanak! Akárcsak Finnországban, mikor kisebb-nagyobb társaságok összejönnek egy közös, szaunázással töltött hétvégére.

A szaunázás luxus élménye Önnek is jár!

Teljeskörű spa szauna élmény

Legyen szó akár infra- akár finn szaunázásról, egyedül vagy társaságban – szaunája kivitelezését érdemes megbízható, tapasztalt, és kreatív megoldásokkal is szolgáló szakemberekre bízni. Egy katalógusból választott, „kész” szauna minősége, anyaghasználata kérdéses lehet. Emellett, előfordulhat, hogy méretben sem illeszkedik pontosan, a pihentető szaunázás élménye helyett kellemetlen perceket okozva ezzel Önnek.
Ahhoz, hogy az otthoni szaunázás igazi wellness élményt jelentsen, az alábbi hozzávalók szükségesek:

  • az Ön ötlete és elképzelései, milyen szaunát használna szívesen
  • egy olyan csapat, aki az Önnel való folyamatos kapcsolattartással, tervezéstől a beépítésig, pontosan az elvárásait valósítja meg
  • néhány különleges, az élményt fokozó szauna kiegészítő, amellyel megteremtheti saját, személyiségét és igényeit visszatükröző közegét a pihenéshez

A Suomi Sauna magasan képzett és tapasztalt szakembereitől mindezt megkaphatja. Száz százalékban a vevői elképzelések alapján tervezzük és építjük meg szaunáinkat, hogy a szaunázás élménye Önt is elvarázsolhassa. Akárcsak az ügyvezető tulajdonos finn szauna designert, Timo Nakarit – aki több évtizedes szenvedélyét, tapasztalatát és naprakész ismereteit használja fel ahhoz, hogy ne „csak” szaunákat építsen, hanem különleges, belsőépítészeti megoldásokat nyújtson megrendelőinek, így Önnek is.