Finn szauna építés professzionálisan, Önre szabva

A szaunázás kétségkívül frissítő élmény, akár egyedül, akár társasággal. A szauna építés során több tényező is van, technológiától az esztétikumig, amelyet érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy a végeredmény igényeit kielégítő, elképzeléseinek megfelelő legyen.
Fokozottan ügyelünk rá, hogy a minőség- és stílusbeli elvárások egyaránt teljesüljenek.

Hova érdemes szaunát építtetni?

Finn szauna építés

A szauna építés helyében nincsenek megkötések, gyakorlatilag bárhova, ahova Ön kívánja, megépítjük szaunáját. Azonban arra mindenképp érdemes odafigyelni, hogy a felfrissülés, vagyis zuhanyzás vagy megmártózás lehetséges legyen. Így beltéri szauna esetén mindenképp előnyös, ha a fürdőszoba közelébe kerül a szauna. Persze igény szerint más, egyedi megoldásokat is kínálunk ennek megoldására. Kültéri szauna esetében szintén szükséges, hogy biztosított legyen a zuhanyzás, merülés lehetősége. Akár merülődézsa, akár kültéri zuhanyzó, akár medence formájában.

Szauna építés során ugyanígy érdemes arra is fókuszálni, hogy a két szaunázás közti pihenőidőben könnyedén elheverhessen egy arra alkalmas ágyon vagy többedmagával hódolva a szaunázásnak, ágyakon. Egyedi szauna tervezési és finn szauna építési szolgáltatásaink közt természetesen ilyen igények megvalósítása is szerepel.

Finn szauna építés igény szerinti méretben

A finn szaunák nagyobb méretűek az infrakabinoknál, és felső határuk tulajdonképpen nincs is. Amire fontos odafigyelni, hogy az ülő- vagy fekvőhelyek kényelmesek legyenek, illetve, amennyiben csoportos szaunázás is szerepel elképzeléseik között, nyilván egy nagyobb méretű szauna beépíttetése az ideális megoldás.

Anyaghasználat

Szauna fa alapanyagok

Természetesen az sem mindegy, milyen fakitermelőtől származik a szauna faanyaga. A Suomi Sauna szauna építés során, mind finn szauna, mind infrakabin esetén, kizárólag megbízható, külföldi partnereitől szerzi be az alapanyagokat. Fakitermelőink munkáját, illetve a kész termékeket évente többször, személyesen ellenőrizzük megbízóink elégedettsége érdekében. Finn szauna építéshez, továbbá infraszaunáinkhoz és kombiszaunáinkhoz is 45x45 cm-es, szárított-gyalult lucfenyőt használunk.

Szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy a professzionális, szakmailag kiváló megoldások találkozzanak az egyedi igényekkel, és összefonódva valóban az Ön álmainak szaunáját építsük meg. Részletesebb információkért a szauna kivitelezés menetéről és árairól kérjen egyedi ajánlatot. Megkeresésére egy héten belül reagálunk.