Egyedi építésű szauna ár – a személyre szabott ajánlat tartalma

A szauna ár egyedi tervezésű és kivitelezésű termék esetén nem határozható meg olyan egyszerűen, mintha készen vásárolná meg. A Suomi Saunánál munkánk menetét ugyanis az az elsődleges célkitűzésünk határozza meg, hogy teljes mértékben a vásárlói igényeknek megfelelő szaunákat alkossunk. Tervezéstől a szauna végső behelyezéséig folyamatosan kapcsolatban állunk megbízóinkkal, hiszen az igények tökéletes megvalósítása csak így történhet meg. Nálunk nem egy webshopból vagy barkácsáruházból érkezik szaunája, hanem egyenesen az álmaiból. Így a szauna ár csak azt követően állapítható meg pontosan, ha munkatársaink ajánlatkérését feldolgozták.

A Suomi Saunánál jelenleg bruttó 879.000 forintos ártól érhető el egyedi szauna tervezési és kivitelezési szolgáltatásunk.

Mi minden szerepeljen az ajánlatkérésben, hogy a lehető legpontosabb szauna ár kerülhessen megállapításra?

Beltérbe épített finn szauna
  • Elsődlegesen azt szükséges tudnunk, hogy beltérbe épített szaunát vagy kültéri szaunaházat szeretne-e? Hiszen a két típus helyigényei és építési feltételei is különbözőek.
  • Ezt követően az is fontos információ számunkra, amely segíti a szauna ár meghatározását, hogy finn, infra- vagy kombiszaunára gondolt-e? Esetleg finn és infraszauna egymás mellé építését gondolja a legideálisabb megoldásnak?
  • Kérjük továbbá, hogy ossza meg velünk azt is, mekkora hely áll rendelkezésre a szauna beépítéséhez, illetve hány férőhelyes szaunát szeretne építtetni?
  • Azt is elengedhetetlen tudnunk, hogy pontosan hol helyezkedik majd el a szauna. Fal mellett, sarokban, négy fal között, esetleg szabad térben?

A szükséges információk birtokában rövid, egyhetes határidővel küldünk Önnek egy részletes, szauna árra vonatkozó kalkulációt, amelyhez csatolunk egy szauna alaprajzot is. A feltüntetett szauna ár tartalmazza a tervezés és a kivitelezés munkadíját, a szauna alapanyag költségeit, a szauna beépítés árát, illetve az alapszintű kiegészítők díjait. Az esetlegesen felmerülő változásokat az árajánlatban rugalmasan kezeljük.

Fontos információ, hogy a kiküldött kalkuláció egy elsődleges ajánlat mindössze, a pontos részletek és a végeleges szauna ár azt követően kerül megállapításra, hogy munkatársainkkal felmérjük az építési helyszínt.

Mi szerepel az új szauna árajánlatban?

Szauna kiegészítők
  • végleges szauna ár – anyagköltség és munkadíj
  • alap szauna kiegészítők
  • egyéni szauna kiegészítők
  • szauna tervrajz
  • kérés esetén háromdimenziós látványterv

A szauna készre történő összeállítása mindig a helyszínen történik meg, így száz százalékos pontossággal valósulhat meg a kivitelezés.

Készséggel várjuk megkeresését, akár már konkrét elképzelési alapján érdekli a szauna ár, akár informálódni szeretne.