Kapcsolat - bemutatóterem

 

Elérhetőség

A Suomi Sauna Kft. bemutatóterme az Otthonteremtők Házában működik, ahol a kiállított bemutatókabinok előre egyeztetett időpontban megtekinthetők.


Időpont egyeztetés: (06-20) 475-5035
Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.


Árajánlatkéréshez használja erre kialakított űrlapunkat vagy írjon e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

19-es, 49-es villamossal a Szent Gellért templom megállónál leszállva a Somogyi út, Fraknó utca,  Ildikó utca útvonalon haladva néhány perc alatt elérheti irodánkat.

A 7-es, 173-as busz Etele téri végállomásánál, a Kelenföldi pályaudvarnál leszállva a Somogyi út, Ozorai utca, Ildikó utca vonalon 5 perc séta alatt odaér irodánkhoz.

Gépkocsival

Bartók Béla út felől: A Bartók Béla út  végénél balra, a Somogyi útra kanyarodva az első keresztutcára balra fordulva elérheti a Fraknó utcát. Ezen haladva az első kereszteződésnél jobbra kanyarodva ráfordul az Ildikó utcára. Irodánkat balra a harmadik épületben találja.

Etele tér felől: A Somogyi úton a Bartók Béla út felé haladva az első lehetőségnél jobbra kanyarodva befordul az Ozorai utcába. Itt az első útlereszteződésnél balra fordulva ráfordul az Ildikó utcára. Irodánk jobb oldalon található..

Térkép ikon  A térképet itt tekintheti meg!

Suomi Sauna Kft. üzem és székhely

Cím: 9081 Győrújbarát, Vállalkozók útja 7.
EU adószám: HU13505598
Cégjegyzékszám: 08-09-013106