A Suomi Sauna által preferált szaunakályha gyártók és szauna vezérlők

A megrendelőink magas színvonalú kiszolgálása érdekében több tekintélyes, piacvezető európai gyártóval állunk kapcsolatban mind a szauna kályhák, mind a szauna vezérlők tekintetében. Elsődleges célunk, hogy biztosíthassuk Önnek a legmodernebb technikai lehetőségeket, összhangban a kor technikai elvárásaival, és minden esetben megfeleljünk az egyedi igényeknek.

Szaunakályha márkák

Helo szauna kályhák

Helo elektromos és fa tüzelésű szaunakályhák – design és technológia találkozása

A piac jelenleg legnagyobb gyártója, működése közel száz éve alatt hat versenytársát is bekebelezte. Azonban sem népszerűségük, sem pedig fejlődésük nem a véletlen műve. Technológiájuk innovatív, termelésük a környezettudatosság jegyében zajlik, designjukban pedig nem követik, hanem diktálják a trendet.

Sawo elektromos szaunakályhák – a teljesítmény széles skálája

Hazánkban legrégebb óta a Sawo kályhagyártó képviselteti magát. Termékei eleganciát sugároznak, több közülök automatikus szabályozású, vezérléssel ellátott. Emellett megrendelőink széles teljesítmény skálából választhatják ki a számukra megfelelőt, függően a befűteni kívánt szauna méretétől.

EOS elektromos szaunakályhák – spa-élmény gombnyomásra

Az EOS szaunakályhák azok számára igazán ideálisak, akik a szaunázást modern wellness-élményként kívánják átélni otthonukban. E szaunakályhák különlegességét mindenképpen az egyszerűen kezelhető vezérlőrendszerek adják, illetve a kályhákhoz tartozó extra kiegészítők.

Szauna vezérlő típusok

Helo szauna vezérlés

Helo szauna vezérlők

A Helo által gyártott T1 szauna vezérlő kezelő felülete többnyelvű, alkalmas külső és belső felhasználásra egyaránt. Designja egyedi, teljes egészében üvegezett előlappal rendelkező, érintőképernyős szauna vezérlő. A T2 szauna vezérlő szintén érintőképernyős, egy méter magasságig a belső térbe is beépíthető, továbbá 24 órára előre programozható. Elegáns, modern kivitelű vezérlő.

EOS szauna vezérlők

Az EOS szauna vezérlő stílusos és hasznos kiegészítője lehet az Ön szaunájának is. Használata roppant egyszerű, és nagy pontossággal szabályozhatja vele mind szaunája hőmérsékletét, mind pedig a páratartalmat.